Nieuws


Gebruikersavatar
Carolien
Beheerder

Suzanne Tepper wint Grote Prijs van Warschau

Berichtdoor Carolien » 10 mar 2013, 23:14

WARSCHAU (KNHS) - De Grote Prijs van Warschau werd een prooi voor de Groningse amazone Suzanne Tepper (Holwierde) met KM Wish. Na al een zeer fraaie zege van Jody van Gerwen (Limbricht) in de wereldbeker wedstrijd van de Oost-Europese League, die vrijdag werd verreden, zorgde Tepper er voor dat ook het tweede hoofdnummer een Nederlandse zege werd.

"Ik ben hier verschrikkelijk blij mee. Vorig jaar was ik nog tweede en nu winnen, dat is fantastisch", aldus een dolgelukkige Tepper. "Het parcours [


Gebruikersavatar
Carolien
Beheerder

Nederlandse dressuurruiters rijden in Dortmund vooraan mee

Berichtdoor Carolien » 10 mar 2013, 23:17

DORTMUND (KNHS) - In de zeer sterk bezette dressuurwedstrijden hebben de Nederlandse combinaties Patrick van der Meer (Naaldwijk) met Uzzo (v. Lancet) en Madeleine Witte-Vrees (Schijndel) met de KWPN goedgekeurde hengst Blom's Wynton (v. Jazz) aansprekende resultaten neergezet. Van der Meer reed zich naar de vierde plek in de GP Special, na eerder zesde te zijn geworden in de Grand Prix. In die Grand Prix legde Witte Vrees beslag op plaats vijf en in de Special eindigde ze als zevende.

Volgens [

Gebruikersavatar
Carolien
Beheerder

Marlies van Baalen naar wereldbekerfinale in Gothenburg

Berichtdoor Carolien » 21 mar 2013, 20:26

Marlies van Baalen (Brakel) vergezelt Adelinde Cornelissen en Edward Gal naar de wereldbekerfinale dressuur in Gothenburg. Marlies stond met BMC Miciano (v.Medici) reserve en mag starten nu er een geplaatste deelnemer is uitgevallen.

(bron: http://www.knhs.nl)

Gebruikersavatar
Carolien
Beheerder

Ontmoet Adelinde Cornelissen op de Paard & Leven Dag

Berichtdoor Carolien » 25 mar 2013, 15:14

Adelinde Cornelissen komt naar de Paard & Leven Dag op 9 mei. Ze verzorgt de clinic Ruiterfitheid en tevens kun je haar het hemd van haar lijf vragen tijdens de Meet & Greet. Enkele andere klinkende namen die je op de Paard & Leven Dag kunt verwachten zijn longeerinstructeur Lammert Haanstra, obstakeltrainer Joyce de Vos, Mendeskundige Jaap Boom en topfotograaf Arnd Bronkhorst.

Wist je dat je ook zonder paard een geweldige dag kunt beleven op de Paard & Leven Dag? Er zijn divers [

Gebruikersavatar
Carolien
Beheerder

Maarsbergen en Renswoude selectiewedstrijden voor EK Landeli

Berichtdoor Carolien » 31 mar 2013, 08:15

Van 18 tot en met 21 juli zendt de KNHS een team uit naar het EK voor Landelijke Ruiters in Laintal (Oostenrijk). Voor dit eventing-kampioenschap op tweesterrenniveau heeft chef d’equipe Fried van Stiphout de Nederlandse wedstrijden Maarsbergen en Renswoude als selectie aangewezen.

Voor het EK komen worden zes combinaties geselecteerd. Een bijzonder aspect van deze titelstrijd is de afdelingsdressuur. De landen rijden een zestaldressuurproef. Voor het landenklassement tellen de beste vier van [