Nieuws


Gebruikersavatar
Carolien
Beheerder

Helicon stopt opleidingen NHB Deurne

Berichtdoor Carolien » 10 nov 2013, 09:35

Het College van Bestuur van Helicon Opleidingen heeft vanmiddag in een ingelaste medewerkersbijeenkomst bij NHB Deurne bekend gemaakt dat NHB Deurne stopt met de werving en de instroom van nieuwe studenten. “Helicon stopt met de opleidingen in Deurne, ze worden gefaseerd afgebouwd”, aldus bestuursvoorzitter Ab Groen “Nadrukkelijk uitgangspunt is dat alle huidige studenten van NHB Deurne hun opleiding zonder problemen kunnen afmaken.”

In de afgelopen periode heeft Helicon Opleidingen vele mogel [


Gebruikersavatar
Carolien
Beheerder

Theo Timmerman tweede in wereldbekerwedstrijd Verona

Berichtdoor Carolien » 10 nov 2013, 09:37

Wild card deelnemer Theo Timmerman is vrijdagavond op de tweede plaats geëindigd in de Wereldbekerwedstrijd voor vierspannen in het Italiaanse Verona, die zijn eerste editie beleefde. De overwinning werd opgeëist door Boyd Exell. Jozsef Dobrovitz junior werd derde.

Het was voor het eerst dat er een Wereldbekeretappe vierspannen werd georganiseerd in Verona, dat al jaren gastheer is van de Wereldbeker springen. De gigantische beurs Fieracavalli, vergelijkbaar met de Equitana, bood met een mooie [

Gebruikersavatar
Carolien
Beheerder

Digitaal inschrijven internationale wedstrijden live

Berichtdoor Carolien » 10 nov 2013, 09:40

Vanaf deze week is het mogelijk om je via Mijn KNHS digitaal in te schrijven voor internationale wedstrijden via de wedstrijdkalender. Amber Meijer heeft hier als eerste gebruik van gemaakt en ontvangt een mooi KNHS-vest uit de KNHS-supporterslijn.
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan Mijn KNHS voor verenigingen. Zodra dit klaar is, kan er voor alle wedstrijden digitaal ingeschreven worden.

(bron: www.knhs.nl)