HORKA nieuwe kledingsponsor KNHS

Laatste nieuwtjes uit de paardenwereld.

Moderator: Dajenka

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Carolien
Beheerder
Berichten: 525
Lid geworden op: 27 okt 2012, 21:42
Contacteer:

HORKA nieuwe kledingsponsor KNHS

Bericht door Carolien » 22 dec 2017, 19:38

Gisteren ondertekenden Bart Horst, directeur van HORKA International b.v. uit Zwolle, en KNHS hoofd communicatie, marketing & sponsoring, Esther Hendriksen het contract dat de leverancier van ruiter-, paarden-, en stalproducten de komende vier jaar aan de KNHS verbindt. HORKA wordt de officiële leverancier van de KNHS-teamkleding en neemt hiermee het stokje over van PK International Sportswear.

HORKA is een echt Hollands familiebedrijf, ooit begonnen met de productie en verkoop van caps en rijbroeken; en nu uitgegroeid tot een totaalleverancier van ruitersportartikelen. “We zijn ontzettend blij dat HORKA de teamkleding van alle kaderleden voor de komende vier jaar ter beschikking stelt. Het brede assortiment en de betaalbare prijs-kwaliteitsverhouding zijn voor ons doorslaggevend geweest in de keuze voor HORKA. We kijken dan ook enorm uit naar de nieuwe samenwerking. Tegelijkertijd nemen we afscheid van PK International, een trouwe sponsor waarmee we de afgelopen tien jaar heel fijn hebben samengewerkt en die veel voor de KNHS heeft betekend.”

In 2018 voorziet HORKA in de teamkleding van alle kaderleden. Ook wordt vanaf zomer 2018 een supporterslijn aangeboden in de vestigingen van onder andere Divoza Horseworld. In de loop van 2018 komt hiervan ook een speciale kinderlijn op de markt.

Bart Horst vult aan: “We hebben veel vertrouwen in een vruchtbare samenwerking met de KNHS. Het gevoel van vrijheid en de interactie met de natuur en het buitenleven maakt paardrijden een prachtige sport en bezigheid. De band die blijkt uit de samenwerking tussen mens en paard blijft bijzonder en kan ongelooflijk sterk zijn. Dit gevoel delen beide merken.”

Het stokje wordt over gedragen door Marieke de Heul, directeur van PK International Sportswear: “Wij hebben met veel plezier de afgelopen tien jaar de KNHS ondersteund met kleding voor de topruiters. Na tien jaar is het tijd om ruimte te maken voor een nieuwe sponsor. We wensen HORKA en de KNHS veel succes met deze mooie nieuwe samenwerking.”

Over HORKA
Het in 1956 opgerichte familiebedrijf HORKA International B.V. is uitgegroeid tot totaalleverancier van producten voor ruiter en paard. Momenteel worden de merken HORKA en RED HORSE wereldwijd verkocht via een uitgebreid dealernetwerk verspreid over meer dan 50 landen. HORKA streeft naar een goede prijs-kwaliteitverhouding waarbij veiligheid, ‘elegant design’ en een goede pasvorm voorop staan. HORKA produceert en levert ook veel ‘custom made’ producten, waaronder ruitertenues voor defensie en politie. Er wordt er door het HORKA team voortdurend geanticipeerd op ontwikkelingen en recente trends om zo elk seizoen een stijlvol & functioneel assortiment aan te kunnen bieden. HORKA waarborgt hierbij eerlijkheid in handelen en biedt een goede service. Meer informatie: www.horka.com.

(bron: KNHS)


Plaats reactie

Terug naar “Hot news”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 4 gasten